Kulturno turistični center

Začetek novembra je za Kulturno turistični center poseben dan. KTC praznuje 2 leti svojega delovanja. Vse najboljše! :)

Dragi obiskovalci in partnerji, dandanes se vse premalokrat izrazi hvaležnost in zadovoljstvo ob nečem, kar je dobro in vredno pohvale. KTC Loški potok bi se vam rad iskreno zahvalil za sodelovanje, obiske in za vse trenutke, ki ste jih z vašo družbo preživeli pri nas. Ob tej priložnosti bi se vam radi zahvalili za vse spodbudne besede, prijazna dejanja in iskrene čestitke. Hkrati vam obljubljamo, da se bomo za vas še naprej trudili po naših najboljših močeh.

Untitled-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V dveh letih smo spoznali veliko pozitivnih ljudi, ki nam bodo ostali v posebnem spominu. Prav tako smo doživeli vrsto prijetnih in uspešnih dogodkov. Spoznavali smo kulturo in odkrivali države sveta na potopisnih predavanjih, na stand-up večerih smo se od srca nasmejali, športno smo se udejstvovali na različnih športnih dogodkih (turnir v ročnem nogometu, pikadu). V dveh letih se je v našem razstavnem prostoru zvrstilo ogromno razstav: krajinske fotografije Loškega potoka, razstava suhega cvetja iz krep papirja, velikonočne butarice in jedi, različne slikarske razstave, razstave starih čajnikov, otvoritev medvedje opazovalnice in lovska razstava ter vsakoletna likovna akademija. KTC je gostil tudi koncerta Dejana Vunjaka in Kvartopircev. Tudi nekaj poslovnih konferenc smo imeli priložnost organizirati. Hvaležni smo za vsako vaše zaupanje!

IMG_6470

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ponosni smo da KTC prispeva h turističnemu razvoju Loškega potoka in prepoznavnosti kraja. In obljubljamo, da se bomo za vas še naprej trudili pa naših najboljših močeh.

Iskrena vam hvala. In velika hvala za vaš del v našem obstoju.