slider2

Loški Potok je odlično izhodišče za motoristične ture po vijugastih cestah na meji med Dolenjsko in Notranjsko. Vsi motoristični navdušenci morate odkriti nepozabne kotičke v naravi z vašim motorjem. Trase prečkajo izjemno gozdnato in hribovito pokrajino, ki jo objema bujno zelenje okoliških pobočij poraslih z gozdovi. Cesta vijuga med cvetočimi travniki in dišečimi gozdovi. Zaradi geografske lege na skrajno južnem delu Sloveniju je skok na Hrvaško skoraj obvezen.

Zagotavljamo vam, da bo enodnevni izlet premalo. Poleg neokrnjene narave, skozi katero vijugate po asfaltirani cesti z vetrom v laseh, pa si lahko ogledate še številne kulturne ali naravne znamenitosti, ki vas nikakor ne bodo pustile ravnodušne. Ustavite se v Loškem Potoku, kjer vam ob predhodni rezervaciji Hotel Oskar nudi tudi možnost odličnega kosila in potrebnega počitka. Naspani in siti odkrivajte jug Slovenije.

Nekaj motorističnih izletov z odhodom izpred Hotela Oskar Loški Potok:

1. Hrib-Loški Potok – Čabar (Hrvaška) – Prezid (Hrvaška) – Stari trg pri Ložu – Sodražica – Hrib-Loški Potok

2. Hrib-Loški Potok – Kočevska Reka – Delnice (Hrvaška) – Rijeka (Hrvaška)

3. Hrib-Loški Potok – Sodražica – Cerknica – Logatec – Vrhnika – Velike Lašče – Velika Slevica – Sodražica – Hrib-Loški Potok

4. Hrib-Loški Potok – Nova Vas – Cerknica – Postojna – Pivka – Ilirska Bistrica

V Hotelu Oskar Loški Potok vam nudimo tudi druge informacije, ki bi vas utegnile zanimati. Dobrodošli pri nas. Da so naši kraji resnično lepi in motorjem prijazni, potrjuje tudi dejstvo, da je v neposredni bližini Nova Štifta, kjer vsako leto poteka blagoslov motorjev. Motoristični navdušenci se enkrat letno s širokim nasmehom in stiskom dlani pozdravijo, nazdravijo in poklepetajo na idiličnem hribu nad Ribniško dolino.

Srečno vožnjo in povratek s poti! A ne pozabite: čelado na glavo, pamet v glavo! :)